منتدى همسة غلا
هلا وغلا والف بسمة غلا باحلى ضيف نورت المنتدى ياعسل تراك غالي علينا يامدلل
اكيد بتسجل هلا والله.... وتفيدنا بمعلوماتك ورح تستفيد
انت كمان

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى همسة غلا
هلا وغلا والف بسمة غلا باحلى ضيف نورت المنتدى ياعسل تراك غالي علينا يامدلل
اكيد بتسجل هلا والله.... وتفيدنا بمعلوماتك ورح تستفيد
انت كمان
منتدى همسة غلا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى همسة غلا

اجتماعي ــ ثقافي ــ حوارات هادفه ــ تسليه ــ تعارف


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

الارز بالبشاميل

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1الارز بالبشاميل Empty الارز بالبشاميل الخميس 10 مارس 2011 - 0:49

غرورسمره

غرورسمره

الارز بالبشاميل






المقادير

2/1 كيلو بسلة وجزر

3كوب أرز

شوربة لتسوية الارز

2/1 كيلو كبد وقوانص

ملح - فلفل - بهارات

بصل

الطريقة

1- نجهز البسلة والجزر بالشكل المتعارف عليه وكأنه لطبخ بسلة عادية ونضعهم فى حلة صغيرة مع ملعقة سمن ونشوحهم على النار شوية
وبعد كده شوية مايه صغيرة وملح وفلفل قليل ونسيبهم على نارهادية لحد مانحس انها دخلت فى السوى

2- نعمل رز ابيض عادى خالص ولكن نشربه بالشوربة ومرقة دجاج

3- نغسل الكبد والقوانص كويس جدا ونقطعهم الحجم اللى انتى عايزاه ونشوح القوانص مع البصل الاول وبعد شوية نحط عليها الكبدة

4- وبعد ما نسوى كل حاجة لوحدها نجيب حلة ونحط فيها كل الحاجات دى على بعضها ونقلبهم كويس مع بعض وفى نفس الوقت نكون مجهزين البشاميل على جنب بس يكون خفيف
شوية عن بشاميل المكرونة ونجيب صينية أو قالب وسط وندهنو سمنة ونضع فيه الخلطة اللى عملناها ( ارز و البسلة والجزر والكبد و القوانص ) ونفردهم كويس ونحط على
الوش البشاميل ونرب بيضة مع شوية ملح وفلفل ونحطها على البشاميل وندخلها الفرن لحد ما تاخد لزن الوش الدهبى

وبالههههههههههههههههنا والشفا
[/size]

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى